Patapixsineagoe’s Weblog


Patapix – jurnal nescris
septembrie 25, 2008, 11:22 am
Filed under: Uncategorized

 

 Motto: „Anusul sotiei lui Dali reprezinta Spania”

 

 

24 septembrie

Ora 11:35 Lidia imi spune ca e o doamna care insista. Ridic receptorul, vorbesc.

Doamne, cata incultura, cata mizerie umana. M-au invitat la o emisiune in direct.

Eu nu vreau sa ma duc, dar va trebui sa-l conduc pe celalat “eu”, al treilea “eu”: functionarul care se ocupa de promovarea culturii in lume. Ma trezesc in fata unui conflict de interese intre “noi” trei.

 

Ora 22:00 Il urasc pe Andin. Badei Andin. Omul asta ma scoate din sarite si i-am spus asta de nenumarate ori.

Azi stateam relaxat la birou si ma bataiam pe scaun, in fata monitorului, incercand sa ii accesez blogul. Zambeam satisfacut vazand ca tot nu ii functioneaza. Ma gandeam ca cineva i-a venit de hac si-mi radeam in barba multumit.

 

Ora 11:30 La un moment dat Lidia, secretara, imi spune ca e cineva de la Antena 4 pe fir. Turbez! Sa nu aud de astia! M-au nenorocit. Mi-au facut viata un calvar. I-am spus sa le spuna sa ma lase in pace. Sa-mi lase in pace artistii. Sa-mi lase in pace parintii. Sa ma scuteasca. Daca vreau ma masturbez pe Romania. Imi expun penisul in piata publica. Fac ce vreau in tara mea, pentru ca o urasc.

 

12:00 Inainte sa plec trebuie sa ma descarc. N-o am la indemana decat pe Lidia.  Sunt prea nervos si nu am chef de fineturi. O sa o chem in fata mea, o sa o intind pe birou, o sa-i scot cu dintii camasa…si o sa o fut turbat asa cum am vazut eu in cateva picturi ale unor artisti pe care i-am promovat.

 

09:12 M-am trezit cu o durere de cap de toata frumusetea. Ziua nu pare sa se arate una din cele mai bune. De cand s-a intors Nela de la bai casa e mai curata, dar parca ma obisnuisem cu mirosul ala statut si ranced care imi cuprinsese casa. A ranit din greu femeia. Incepusem sa mananc din vase nespalate pe care insa le puneam cu grija in frigider, ca sa nu putrezeasca jegul de pe ele. Ma jucam in fiecare seara cu gandacii de pe langa aragaz. Ii omoram cu lingura de lemn. Ati vazut vreodata gandaci de bucatarie, albi, mutanti? Eu da.

 

15:45 Uite-l! E in fata mea in studio. Ne pregatim sa intram in direct. Studiaza niste hartii. Cred ca o sa-l distrug. Ce-i pasa lui de arta????

 

18:18 Am baut 50 de whiskey intr-un bar in Dorobanti. Am iesit de acolo si m-au scuipat niste bosorogi. Un caine s-a pisat pe mine. Mi-e rau. Mi-e greata. Borasc la coltul strazii. Si totusi sunt din nou excitat. Caut pe strazi gaura. Trebuie sa o gasesc din nou. Nu mai am timp sa ajung la Nela. De data asta chiar o rezolvam.

 

12:30 Lidia m-a refuzat. Sunt complet deceptionat. Ma duc la baie si fac o laba. Imi dau pantalonii jos, ma asez pe wc, si imi las pula sa atarne usor in interiorul colacului. Ma ating usor de colac si ea incepe sa se umfle. Azi pare subtire si lunga. Stramba. Ma trag de ea.

 

23:00 “Draga Nela, vrei sa fii a mea?” Sau cum sa-i spun? Ca o iubesc? Vai, ce-mi bate inima…

 


7 comentarii so far
Lasă un comentariu

Vai, ce-mi bate inima…ha ha ha ha Excelent scris 😉

Comentariu de alandra

Draga Pata,
nu ne lasa!
Avem nevoie de scatologiile tale!
Nu ne lasa! Noi suntem singuri si ei atat de multi…

Comentariu de Victor Roncea

Draga Roncea,

Cum sa va las? De-abia acum incep sa umplu totul de cacat mai tare!!!!

Comentariu de patapixsineagoe

Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
( Cristian Neagoe trimis acasa)
Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
 Cristian Neagoe

Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
Robert Horvath
New York
Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul „ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

 

Comentariu de rhorvath

Sodomizatule incestat, labarii de genul asta le scriu doar aurolacii pe peretii veceurilor din autogari. Esti inca la stadiul anal, pe care nu mai ai cum sa-l depasesti, pentru ca mai ai gustul spermei lu’ tac-tu in gura….

Comentariu de Pata

REGIMUL BASESCU IN PERICOL. cititi „UN WATERGATE ROMANESC” in EPOCA,CLIPA,ALTER MEDIA.CURENTUL,GARDIANULSI PE ZECI DE BLOGURI.. O INCERCARE DISPERATA DE SALVARE A LUI PATAPIEVICI ( atac banditesc cu caracter politic la New York) stire preluata de agetiile de presa internationale pe 24 Octombrie 2008 Agence France Presse ,Reuters,Stampa BASESCU dupa NIXON

Comentariu de ROBERT HORVATH NEW YORK

UN WATERGATE ROMANESC

( incercare disperata pentru salvarea lui PATAPIEVICI)

Serviciul de Informatii Extern

Domnule Director Razvan Ungureanu

Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan. Pagubele materiale au fost grele (furtul a 4 computere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentand munca a mai multe luni de productie. Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor. Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea, cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru ca nu am avut nici o dovada palpabila in sprijinul afirmatiilor mele. Spre surprinderea mea si a detectivilor politiei, dovada a venit prin aparitia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe una din blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a creea deruta, apare un colaj fotografic in care eu sunt plasat alaturi de cunoscutul jurnalist Badin de la Antena 3. Remarcabil este faptul ca nu am intalnit niciodata aceasta persoana si nu am avut cu ea nici o relatie profesionala sau de alta natura. Singurul lucru care ne uneste este faptul ca suntem tinta cotinua a atacurilor institutiei conduse de dumneavoastra si a faptului ca suntem mereu desconspirati ca spioni. Nu se dau informatii pentru cine spionam, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al intalnirii noastre subversive. Va rog deschideti la: Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com

DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE.

Deoarece cazul de mai sus depaseste nivelul politiei metropolitane am contactat FBI caruia i-am cerut protectia. Pentru ca sotia mea este cetatean japonez s-a atentionat serviciul de specialitate nipon. Realizand imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au facut referiri la WATERGATE, pentru ca o operatie de aceasta anvergura trebuie sa aiba aprobarea la cel mai inalt nivel. Este vorba de o miscare disperata de a salva pe Patapievici si clanul din jurul presedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se stie cum ar incepe dar nu se stie cum se termina, dar precis aduce prejudicii interelor si imaginii Romaniei. Vorbind despre bloguri trebuie sa atrag atentia ca furtul de identitate este o infractiune serioasa, care este pedepsita de lege. Pentru ca s-au deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti. Trebuie sa mentionez ca nu posed si nu am deschis nici un blog. Site-ul meu de arta este http:iiwww.devagallery.com.

Domnule director

Stiu ca ii dispretuiti pe romani in general, iar pe cei din afara granitelor in special, considerandu-i ca un fel de cetateni de mana doua. Inteleg ca va considerati deasupra legilor si aveti convingerea ca atat cat Basescu este presedinte, nu veti pati nimic, indeferent de nemernicia pe care o faceti. Totusi este greu de inteles cum o persoana sofisticata si cunoscatoare a uzantelor internationale (fost ministru de externe) sa coordoneze o actiune care a inceput cu un jaf pe teritoriul Statelor Unite, un stat suveran si considerat aliat. Oare nu ati fost informat ca sunt de 30 de ani cetatean american si ca daca spargeti o companie americano-japoneza veti pierde imunitatea diplomatica. Poate avocatii din jur va vor explica faptul ca sustragerea de documente si intrebuintarea lor in scopuri politice este considerata aici, ca o actiune criminala. Sunt convins ca la fel ca toti sefii de banda prinsi asupra faptului, veti declara ca sunteti inocent. Totusi trebuie sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog-ul creat de serviciul special. Faptul ca SIE serviciul condus de dumneavoastra, a fost involvat in desfasurarea expozitiei AL-QUEDA a cetateanului arab Amar Marvan ANBAKI sub pretextul unei expozitii ICR face ca situatia sa fie cu totul exploziva.

Domnule director

Vreau sa va dau in incheiere un sfat folositor. Deschideti o ancheta, dati vina pe ceilalti si imediat demisionati sub motivul propriei incompetente. In cazul contrariu nu ramane decat sa va doresc o puscarie usoara.

ROBERT HORVATH,

New York

Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal.

Comentariu de ROBERT HORVATH NEW YORK




Lasă un comentariu