Patapixsineagoe’s Weblog


Avem treaba

Raspunzand domnului Horvath, Alex. Dumitrascu scrie intr-un scurt comentariu:


Robert Horvath NEW YORK spune:
CRISTIAN NEAGOIE ESTE LIDERUL UNEI SECTE SATANICE.

Alex. Dumitrascu raspunde:

Lasa ca e de bine. Mai facem un brand ca Dacula s-a cam invechit.
Il punem in spirt la Antipa , facem 100 euro intrarea, facem “nea Goe Park”, tricouri, bauturi cu aspect si miros de urina, frizerie genitala, il tocmim pe Patapievici sa scrie o serie de romane gen Harry Potter, il tocmin pe dl . Plesu sa scrie si un tratat de demonologie ca Angiologia n-a prea mers….
Avem multe de facut.


6 comentarii so far
Lasă un comentariu

Ce tot vrea tataia asta Horvath? Nu intelege ca noi lucram la brandul de tara? S-o lase mai moale cu satanistii lui…Sunt satanistii nostri si ne mandrim cu ei oriunde in lume vrea brandurile noastre.

Comentariu de KEKE

Go Cristi, go! Jos cu comunistii si SIE/SRI-istii lui Voiculescu si shleahta lor de comunisti infecti ce ne fura Romania! Rusine de 1000 de ori comunistilor care in loc sa taca din gura pentru ce ne-au facut pana acum 20 de ani inca mai au tupeul si nesimtirea sa atace tinerii artisti adevarati romani!!!
Ce penibil, comunistii astia nu mai mor odata? Alo, relicvele, cand va pensionati si dispareti o data, nu va ajunge ca ne-ati furat in secolul trecut?
Domnul Robert Horhath (nume unguresc nu?) ce cautati la 70 de ani pe internet sa va dati cu parerea dupa ce ne-ati supt sangele pe vremea comunistilor? Acum 20 de ani cantati osanale impuscatului si acum s-a trezit deontologul din Dumneavoastra? Ce moralitate reprezentati in fata acestor tineri artisti de prima clasa dumneavoastra comunist? Ce bonitate aveti in fata tinerii lor.
Sa va raspundem noi noua generatie: NICI UNA, sunteti o relicva de trista amintire care pute inca pielea si carnea putrezita de vremurile urate, lasati-ne in pace!

Imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu la fel se facea cand vroia sa fie denigrat cineva, ca este “SATANIST” sau sectant, sunt cuvinte de trista amintire pentru mine mic copil fiind atunci, imi vine sa va scuip in obraz ca mai mult nu meritati.
Cat despre genul artei lui Cristi, va aduc aminte noua ordine mondiala, fascismul corporatiilor transnationale, manipularea lumii de masoni, incalzirea globala, iminenta criza a resurselor naturale, disparitia florei si faunei, suprapopularea planetei, amenintarea nucleara, astea sunt problemele noastre, nu desenele animate amuzante vesele si copilaresti ale unor FOARTE TINERI artisti care NU SUNT COMUNISTI sau relicve de trista aminti ca dumneavoastra, domnule Robert Horhath, neam de lepre ce sunteti ca asa educatie penibila aveti de la jigodiile care v-au invatat sa spuneti rostirea romaneasca in asa jenanta conjunctura

Comentariu de ullise

Mai fratilor,voi nu vedeti ca aveti de-a face cu un decrepit comunist (Horvath) care nu este bagat in seama si face spume la gura. Voi sunteti, cred, intregi la cap, nu mai cititi toate ineptiile fostului securist care acum e lovit de Alzhaimer si care nu are ce face cu timpul care i-a mai ramas. Ca toti lovitii la cap face petitii, scormoneste in bloguri, interpreteaza cu mintea lui incetosata si bleaga. Ce-i mai rau este ca gaseste niste cretinasi care ii iau in seama aiurelile (vezi Badin, frustratul si asexuatul care se crede in misiune si incearca sa faca tot soiul de asociatii, doar asta a invatat, desi se pare ca a ramas repetent si a fost dat afara de la Sie, Cie sau cum s-o mai numi serviciul de turnatori jalnici). Sunt perpelirile unor fosti securisti care nu pot sa se linisteasca pana nu fac vreo magarie sau vreo petitie pe la autoritati in speranta desarta ca vor mai fi bagati in seama. In ce-l priveste pe marele ziarist Badin, baga-ti ba mintile in cap ca ai dovedit destul cat esti de jalnic si de penibil. Mai vezi de lungul nasului ca mai ai multa mamaliga de mancat pana sa-ti permiti sa faci aprecieri si comentarii despre oamenii destepti, cu minte in cap.Apuca-te de citit, intra in bibiloteca pentru toti si incepe cu povesti pentru ca ai mari lipsuri. Esti inca in faza de „mama fac caca sau pipi” ca tot iti place cuvantul.

Comentariu de Vrajitorul din Oz

Tole lege, vrajitorule, dar nu pe Patapievici, incearca sa o iei mai de ‘jos”, de la comunistul de Aristotel de exemplu.

Comentariu de alex.dumitrascu

DUPA EXPOZITIA NAZISTA UNA COMUNISTA
Reinceperea scandalului la ICR,New York
La New York in capitala artistica , politica si financiara a lumii, nu departe de Wall Street sa deschis o expozitie desantat comunista. Sa nu credeti ca ea este organizata de centrul cultural cubanez, propaganda lui Chavez sau agenti nord coreieni. NU. Ea este organizata de regimul de la Bucuresti, a lui Traian Basescu
Expozitia se cheama “Appoiment with History” si are loc la galeria Lombard Fried Projects, in cartierul celor mai importante galerii americane,Chelsea.
Schema acestui eveniment propagandistic extremist este simpla, dar greu de suportat, in special pentru cei care au cunoscut comunismul, pe propria piele. Ambianta sonora este asigurata de citirea repetitiva in limba germana a Manifestului Comunist creiat de Marx si Engels in 1848. Un numar de12-15 tablouri avind “lait motif ” steaguri rosii ,prezinta delirul revolutionar.La o privire mai atenta este vorba este de o singura demonstratie, care confrunta politia in diferite unghiuri si ipostaze. Integrate sunt alte alte aglomerari umane . probabil de la alte demonstatii de acelas fel. ,Despre aceasta expozitie nu se poate face nici un comentariu artistic sau estetic , pentru ca lipsa de talent a asa numitilor artisi, este absoluta. Uratenia este totala .(trebue remarcat ca prin comparatie, artistii strazii care au facut expozitia anterioara, sunt niste genii ) . Imbecilitatea acestei manifestari patapieviciane este evidenta. Probabil tocmai de
aceea este greu, sau chiar imposibil de a gasit, mobilul sau ratiunea acestei aberatii intelectuale. Las cititorului sa citeasca programul evenimentului, poate va intelege ceva.
“In their series of paintings, Vatamanu and Tudor enact processes of collective and personal remembering. The catalyst for the series was an anti-capitalist demonstration the artists witnessed in Basel, with its insignia and banners familiar to them from their youth in [communist] Romania. The compact, small-format paintings are products of a painterly exploration undertaken in quest of a new symbol of communist utopia, which includes its own failures and scars. The artist duo research their motifs of utopian ideologies and their implications for social conditions in archives, schoolbooks, photographs, and propaganda films, and come up with familiar images. lucrarThe audio-installation “Communist Manifesto/Manifestul comunismului” comprises a lectern with live microphone, rows of chairs, and loudspeakers over which a reading of Marx and Engels’ Communist Manifesto (1848) is audible. Overlaying the images, the soundtrack calls on the viewer/listenerto
become conscious of ideological stratifications and to question the division of theory and practice.” – Silke Baumann (informatii despre aceasta expozitie le gasiti la http://www.icrny.org sectia events ) “The exhibition is presented with the support of the Romanian Cultural Institute in New York.” Dupa cum vedeti din acest ultim rand, aceasta expozitie este suportata din banii publici,din banii din taxe ale romanilor.Pentru a inchiria un spatiu la o galerie, in acest cartier de elita, timp de o luna de zile, costa in jur de 40.000$. Trebue mentionat ca toate expozitiile si evenimentele culturale ,de la venirea directoarei Corina Suteu sunt facute la galerii,teatre si cinematografe particulre.Este o operatiune de peste o jumatate milion de dolari.Faptul ca ICR, New York are o superba galerie de arta si o sala de spectacole, face ca lucrurilr sa fie extrem de suspecte.( Mentionez ca nici odata inainte de directoratul Patapievici ,nu sa facut vreo
actiune culturala in afara perimetrului ICR, pentru a nu se arunca banii pe fereastra ) Desvaluind aceste lucruri este evident ca trebue deschisa imediat o ancheta si acest gang bagat in puscarie. Revenind la expozitia “Appoiment with History” a artistilor Mona Vatamanu si Florin Tudor, care ridica un imn steagurilor rosii, trebue remarcat ca in cinci foste tari comuniste, arborarea steagului rosu si insemnelor comuniste,secera si ciocanul ,sunt pedepsite prin lege.Iata ce spune Dl Franco Frattini, European Commissioner of Justice and Internal Affairs; DICTATURA COMUNISTA NU ESTE MAI PUTIN DE CAT DICTATURA NAZISTA ,RESPONSABILA, PENTRU MOARTEA A ZECI DE MILIOANE DE OAMENI. Ca si in cazul expozitiei naziste am chemat politia.Rolul politiei nu este de a inchide o galerie.(In cazul galeriei ICR nu a existat nici o sansa, pentru ca ea are statut diplomatic) ci pentru a aduna probe.Acesre probe sunt necesare cand autoritatile deschid o actiune
legala.(In cazul descinderii la expozitia nazista, sa cautat zvastica,singurul element care contravenea legilor statului New York.) Am inceput pregatirea in aceste zile a unei demonstratii a artistilor din fostele tari comuniste.Vom demonstra impotriva expozitiei comuniste in fata misiunii Romaniei la UN. Am contactat deja vreo 20 de prieteni ,camermani si fotogrrafi, care vor face cunoscut lumii evenimentul. O expozitie nazista si una comunista ,in numai cateva saptamani este prea mult.Cred ca Basescu merge cu provocarea prea departe.
Deva ( Robert Horvath ) New York

Comentariu de ROBERT HORVATH NEW YORK

    UN WATERGATE ROMANESC
(Atac banditesc la New York)
Serviciul de Informatii Extern
                                            Domnule Director Razvan Ungureanu
Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan.Pagubele materiale au fost grele ( furtul a 4 compiutere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentand munca a mai multe luni de productie. Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor .Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea. cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru ca nu am avut nici o dovada palpabila in sprijinul afirmatilor mele. Spre surprinderea mea si a detectivilor politiei, dovada a venit prin aparitia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe una din blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a creia deruta, apare un colaj fotografic in care eu sunt plasat alaturi de cunoscutul jurnalist Badin de la Antena 3. Remarcabil este faptul ca nu am intalnit nici odata aceasa persoana si nu am avut cu ea nici o relatie profesionala sau de alta natura.Singurul lucru care ne uneste este faptul ca suntem tinta cotinua a atacurilor institututiei conduse de dumneavoastra si a faptului ca suntem mereu desconspirati ca spioni. Nu se dau informatii pentru cine spionam, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al intanirii noastre subversive. Va rog deschideti la; Desteptarea lu’ Horvath
/roberthorvath-cineast.b DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. Pentru ca cazul de mai sus depaseste nivelul politiei metropolitane am contactat FBI caruia i-am cerut protectia. Pentru ca sotia mea este este cetatean japonez sa atentionat serviciul de specialitate nipon. Realizand imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au facut referiri la WATERGATE, pentru ca o operatie de aceasta anvergura trebue sa aiba aprobarea la cel mai inalt nivel. Este vorba de o miscare disperata de a salva pe Patapievici si clanul din jurul presedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se stie cum a incepe dar nu se stie cum se termina.dar precis aduce prejudicii interelor si imaginii Romaniei. Vorbind despre a bloguri trebue sa atrag atentia ca furtul de identitate este o infractiune serioasa, care este pedepsita de lege. Pentru ca sau deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti. Trebue sa mentionez ca nu posed si nu am deschis nici un blog. Site meu de arta este //www.devagallery.
Domnule director
Stiu ca dispretuiti pe romani in general, iar pe cei din afara granitelor in special ,considerandu-i ca un fel de cetateni de mana doua .Inteleg ca va considerati deasupra legilor si aveti convingerea ca atat cat Basescu este presedinte, nu veti pati nimic, indeferent de nemernicia care o faceti. Totusi este greu de inteles cum o persoana sofisticata si cunoascatoare a uzantelor intenationale (fost ministru de externe) sa cordoneze o actiune care a inceput cu un jaf pe teritoriul Statelor Uniteu,un stat suveran si considerat aliat. Oare nu ati fost informat ca sunt de 30 de ani cetatean american si ca daca spargeti o companie americano japoneza veti pierde imunitatea diplomatica. Poate avocatii din jur va vor explica ca sustragerea de documente si intrebuintarea lor in scopuri politice este considerata aici, ca o actiune criminala.Sunt convins ca la fel ca toti sefii de banda prinsi asupra faptului, veti declara ca sunteti inocent. Totusi trebue sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog creiat de serviciul special. Faptul ca SIE serviciul condus de dumneavoastra, a fost involvat in desfasurarea expozitiei AL-QUEDA a cetateanului arab Amar Marvan ANBAKI sub pretextul unei expozitii ICR face ca situatia sa fie cu totul exploziva.
Domnule director
Vreau sa va dau in incheiere un sfat folositor.Deschideti o ancheta,dati vina pe ceilalti si imediat demisionati sub motivul propriei incompetente.In cazul contrariu nu ramane dechit sa va doresc o puscarie usoara.
Robert Horvath DEVA New York
Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal.

Comentariu de rhorvath




Lasă un comentariu